Kyllä oli  keskiviikkona ilo olla taijan kanssa treeneissä .
Treenit alkoivat Koivukylässä vastia kahdeksalta illalla , joten olin ehtinyt töiden jälkeen rauhassa syödä ja lepäillä ( peiton alla koirat kainalossa tuijottaen zombina jotain tyhmää saippuasarjaa ). Joka tapauksessa oli aluksi vaikeaa nousta lämpimän peiton alta ja lähteä  ajamaan kun oli jo niin myöhää, synkkää  ja sateista . Taijan innokas mukaan tulo  piristi muakin ja treenikentällä olin jo iloisella fiiliksellä . Kouluttaja on vaihtunut Lauraksi  ja meitä oli kaksi alkeisryhmäläista . Oikeastaan ihan kiva, sillä nyt ei tarvinnut niin kauan odotella vuoroaan ja ehti treenata useammin . Koska kentän maa oli märkää ja kuraista , ei harjoiteltu muita kuin ohjastusta viiden aidan radalla  , kahdella valssauksella .
Taikkuhan on ollut 2 kertaa pois juoksujen takia , mutta ei ollenkaan arkaillut  uutta kouluttajaa . Ovat kuulema tavanneet kauans sitten ( ilmeisesti edellisen omistajan kanssa  :-0 ? )

Nyt olivat muuten koirat  ekaa kertaa  vapaana  "radalla" ja tosi hyvin likka piti katsekontaktia  ja totteli käskyjäni . Mä jotenkin sähläsin ohjauksessa kun jännitin , että Taija  lähtee radalta  tassuttelee muualle .
Aivan turhaa stressasin , sillä näki selvästi , että  pimu haluaa tehdä näitä  harjoituksia . Paikalla odottaminen  on likalle  ollut aina hieman vaikeaa - lähteä  pitäisi , ja heti ( taitaa olla Taijan motto ) .
Pidimme vain puolen tunnin treenit ,oli jo kylmä  ja maa alkoi jäätymään jäähileisiin .

Erinomainen  treeni-ilta Taijan kanssa .