Olipas Amore  hyvinkin innokkaasti tänään tottistreeneissä - ainakin hyvin innokkaasti neiti onnistui nolaamaan emäntänsä . Täytynee hankkia tuolle tuplaenergiselle prinsessalle  diapameja , että sais tarpeen tullen hieman rauhoittumaan  ( älkää ottako tosissanne , vaikka meinasin tänään kuristaa tuon kakaran )  Ai, miksikö ?
Meillä oli siis tottistreenit , eikä ehditty ennen sitä tehdä kuin 20 min. kävelyn - eli ei ehtinyt purkaa ylimääräisiä energioitaan . Mitä siitä sitten seuraa? - jos tuntee minkälainen on pinseri , tietää myös vastauksen . Muille voin kertoa ,  että  ylienerginen pinsiö on pyörremyrsky tai elohopea  tai rumasti sanottuna piruperkele !
Pujottelussa neidillä oli hyvä katsekontaksi , kunhan sai välillä herkkupalkkion - tämä meni vielä hyvin . Jouduimme jonkin aikaa odottaa ja kuunnella ohjausta , joten Amore kyllästyi odottamaan ja päätti järjestää oman ohjelman - Ensin alkoi minun komentelu "marmattamisella" ja kun se ei tehonnut , alkoi haukkuminen ja hyppiminen . Hetken kului aikaa likan rauhoittelussa ja taisin pari kertaa purra omaan huuleenikin etten olisi karjaissut perkeleen hurtta !

Neiti suostui kyllä hieman olemaan makuulla ( huom. pinseri makaa kostealla nurmikolla - outoa! ) Käsky : maahan , paikka - itse kävelin poispäin ja palasin luokse . Homma onnistui melkein loppuun saakka , kunnes olin niin lähellä , että neiti pystyi hyppäämään syliin - siitä vaan makuulta ylös !  Jeee! mami sä tulit takaisin ! Se jälkeen  muutama ympäri pyörähdys  ja pari hyppyä .  On se kivaa kun Amore saa ihmiset hyvälle tuulelle ....  Sirkukseen tuo hurtta pitäisi laittaa !!!

Loppu silauksen neiti teki kun huomasi lähiparkkiksella meidän  auton . Siinä samassa neiti lähti , onneksi mä olin hihnan toisessa päässä hieman jarruttamassa . Päätinkin lopettaa treenit siihen - huikkasin muille :" Heippa kaikille , mä lähden tekemään tästä hurtasta rukkaset !"   Voi miten iloinen naurun hykerrys jäi kaikumaan taakseni ;-)

Amorella oli kiire autolle , koska edellisellä kerralla kun oltiin treeneissä , olivat Cheri ja Tero autossa odottamassa . Reppana luuli Teron odottavan taas siellä . Täytynee ensi kerralla jättää auto kauemmmaksi parkkiin - - - - ja tehdä  enegriaa kuluttava lenkki ennen treenejä ! 
Hieman jännityksellä odotan huomista agility treeniä  Taijan kanssa , sillä se neiti on ihan oikeesti ADHD.