Tarkoitus oli tehdä rauhallinen päiväajelu Espooseen Amoren ja Cherin kanssa (Taija isännän kanssa töissä päivisin) , mutta reissu osoittautuikin kärsimykseksi . Cheri on alusta asti meille tulon jälkeen(adoptoitu 3,5v.ikäisenä) saanut käytöksellään tehtyä autokyydistä kaoottisen vikinällään , uikuttamisella sekä rauhattomalla hyörinällä . Rouva hyppää autoon ja häkkiin ihan omasta tahdostaan ja palkitsen sen naksulla joka kerta .  Ulina alkaa viimeistään 10 min lähdön jälkeen - yleensä jo heti kun käännytään ekasta mutkasta . Tänään ehdimme ajaa 10 min. kun rouva alkoi haisemaan - oli siis pakko pysähtyä ja käyttää koira ruikulipask...lla . Uikutus jatkui koko matkan melkein taukoamatta Itä-Helsingistä Espoon mankkaalle .  Säälitti katsoa taustapeilistä kun toinen hurtta ulisee levonattoma  ja toinen kärsii metelistä  - muutaman kerran kielsin korottaen ääntäni , mutta eihän mun kiukkuinen huuto paranna yhtään asiaa - siispä purin vain hammasta kun en pihisevän ääneni takia voinut edes laulaa hoilottaa .
Vaikka ollaan harjoiteltu näitä kyydissä oloja lyhyilläkin matkoilla , on meteli aina sama . Cheri on levoton vain auton ollessa liikkeessä , sillä jos käyn kaupassa jäävät koirat ihan rauhassa odottamaan eikä minkäänlaista levottomuutta silloin ole .
Lähdimme  mankkaalle siitä syystä kun siellä on sunnuntaina koirakoulu Silkkitassun verijälkikoulutus ja tarkoitus olisi Cherin kanssa mennä kokeilemaan ,josko se olisi meidän oma yhteinen juttu jatkossa . Löysimme paikan yllättävän hyvin  ja tutustuimme alueeseen , että paikka olisi tuttu Cherille kun menemme sinne sunnuntaina . Cheri tulee hyvin levottomaksi aina uusissa paikoissa , joten toivottavasti tämä käynti poistaa sunnuntaina turhan levottomuuden ja likka voi keskittyä oleelliseen .