Iltavuorot takana ja viikonloppu häämöttää . Amoren tottistreeneihin ei työvuorojen takia ehditty, mutta Taikun agitreeneihin onneksi ehdittiin . Viime viikollahan ne peruttiin osallistujamäärän vähyyden takia ,mutta onneksi tällä viikolla meitä oli 4 koirakkoa. Tää kerta olikin syksyn viimeinen, sillä treenikenttä oli jo huonossa kunnossa -sisätreenihallia ei ainakaan vielä ole tiedossa. Kiitokset meidän kouluttajille Marikalle ja Lauralle innostamisesta agiharrastukseen ja kärsivällisyydestä ( mä ainakin oon välillä ollut kentällä aika tumpelo) , mut kivaa on ollu. Keväällä jatketaan jos kouluttajat jaksaa ;-)

Huominen perjantai pitäis vielä jaksaa aamuvuorossa ja pienoisessa flunssassa  ja sit olin jo ajat sitten lupautunut lähtemään talon pikkujouluihin teatteriravintola Nyyrikkiin (Helsingin Käpylässä).
Kiirettä vain pukkaa, sillä töiden jälkeen pitää ehtiä lenkittää koirat, käydä suihkut, meikata ym, ym,  ja
raflassa pitäis olla jo 18.00 safkaamassa. Joku esitys alkaa joskus 8-9 aikoihin- ruokailuun on siis varattu pari tuntia ( toivottavasti on hyvät safkat, uskaltaa sit täydellä vatsalla nautiskella muutamat siiderit ).

Olo on siis lauantaina tosi "omenainen" . . . mut siitä sit enemmän, kun todellisuus iskee ohimoon !