Viikonloppu tunnekuohuja tulvillaan . Kivaa oli käydä kampaajalla ja pojan kanssa shoppailemassa ( rahaa paloi enemmän kuin laki sallii ), ostettiin kylläkin tarpeellista ja lämmintä .Yövieraskin saatiin pojan lattialle nukkumaan . On se kivaa kun entinen hoitolapsi pitää vielä meihin yhteyttä , ovat siis edelleen kavereita oman poikani kanssa .

Pilvijärvi - oiskohan Sipoota
Lauantai-iltana tuli käytyä Pilvijärvellä tutkimassa maastoa ja mahdollisuutta ulkoilla hurttien kanssa .

983418.jpg

Luonto oli aivan uskomattoman kaunis . Pieni kirpeä pakkasen poikanen nipisteli poskia kun kuuntelimme ja ihailimme luonnon hiljaisuutta.

983421.jpg

Peilityyni järvi , nuotion tuoksu - joku alkoi grillaamaan .Olisipa mökki tällaisella paikalla .
Rannan vierestä kulki polku , täytyy tulla koirien kanssa tänne , nyt oli outoa olla ilman koiria.
Meiltä on tänne 20 km , ei ihan mahdoton matka - grillausvälineet ja muut evästykset mukaan .

Käytän koirat pisulla , jatkan kohta kertomalla tämän päivän reissusta .

No niin , nyt on iltapisut tehty ja koirulaiset kaivautuneet mukavaan asentoon peiton alle .
Tänään sunnuntaina  suunnistimme Mustavuorelle tai oikeastaan rämmittiin metsän läpi peltoaukealle , josta ei kovin pitkä matka ole Vuosaaren sataman tunnelin toiseen päähän . Matkalla alkoi ilkeästi satamaan ja ilma muuttui koleaksi - harmitti kun ei tullut mukaan koirien sadeviittoja .
983313.jpg
Kuva varmaankin kertoi pimujen fiilikset  kun saivat  juosta vapaana . . . . Pinserin selkeän vauhtikuvan ottaminen on taitolaji  tai vaatii kunnon kameran .
983315.jpg
Ei tullut vastaan  pupuja , myyriä eikä hirviä  eikä onneksi  kukaan ihminen ollut valittamassa kun koirat ovat vapaana . Täällä Helsingissä joutuu vain kulkemaan jonkin matkaa , ennen kuin löytyy paikka missä voi vapaana juoksuttaa koiria . Koirapuistoihin en mielelläni mene - pelottaa ne isot koirat , joita omistajat eivät hallitse . . .

983310.jpg 
Sieltä löytyi myös yllättävän syviä ojia , joiden yli oli vaikea hyppiä - koirat siis osittain putosivat kokonaan veteen ja sitä kautta pääsivät toiselle puolelle . Kastui mullakin  toinen kenkä/jalka kahteen kertaan kun ojan yli hyppääminen jäi lyhyeksi . Oli pakko kääntyä takas kotiinpäin kun koirat tärisivät kylmästä - hitto kun ei ollut niitä viittoja - Olis ollut mielenkiiintoinen paikka . No , joku toinen kerta ja saappaat  jalassa .