Kirjat esittävät suurta osaa elämässäni , toisinaan vain aikani ei ole otollinen ystävälleni kirjalle - kyllähän te tiedätte kuinka toisinaan pakostakin ystävät jää vähemmälle . Elämän tilanteet vievät mennessään ja aikaa pitäisi riittää joka suuntaan . . .
Viime syksynä ensimmäistä kertaa kirjahyllyyni ilmestyi kunnon pölykerros - no joo , eihän tuo siivoaminen lempipuuha ole koskaan ollut , mutta nyt oli kyllä muut syyt. Ei vain ole ollut energiaa lukemiseen monien uusien juttujen jälkeen. Nyt siis olen päättänyt löytää ystäväni-kirjat uudestaan . Kokoelmaa olen kyllä kartuttanut , mutta sinne ne on unohdettu hyllyyn .
Ostoskeskuksissa en pysty ohittamaan kirjakauppoja , eilen kävin pitkästä aikaa Itäkeskusreissulla kirjastossa ( siellä hurahti tunti nopeasti, poikani tuli raahaamaan mut sieltä pois kun piti mennä syömään - oli jotenkin unohtunut treffit pojan kanssa ;-)
Divarit ovat ihanimpia paikkoja maailmassa - vanhat pölyiset kirjat tuoksuvat mahtavalle !

Esittelen kokoelmaani myöhemmin , tässä aluksi uusimmat jouluna lahjaksi saadut :

1180567.jpg

Kiitokset Joulupukille (oisko kenties Sanna ottanut yhteyttä joulupukkiin ... ) kirjassa ihania kuvia - nälkä tulee katsoessa kuvia .

1180562.jpg
Kiitokset Tiina - tästä kirjasta taisin saada innostuksen tulevaan projektiin ( kerron projektista myöhemmin )