Nyt on kolmannella karvakorvalla juoksut. Amorella ja Cherillä siirtyi tavanomaisesti joulunaikaan tulevien juoksujen ajankohta tammi-helmikuulle. Tarkoitus oli laittaa puhtaat matot lattialle , mutta Taikku alkoikin tiputtelemaan .Ajattelin kyseessä olevan Amon ja Cherikan hormoonhöyryistä johtuvan "haamuvuodon", mutta kyllä typyllä on kunnon juoksut ja nyt on niin miehen kipee - kaikki kelpaa mikä liikkuu ! 
Aikoinaan  kun Cheri muutti (aikuisena) meille otti hän  Amoren juoksukierron kiinni  ja onhan se helpompaa, kun molempien juoksut on peräkkäin . Taikun juoksut olisi pitänyt alkaa vasta n.2 kk kuluttua, mutta hyvä näin - kohta on kaikkien punaiset viikot ohi ja saadaan syksyyn asti olla rauhassa siitä touhusta. Päästään jopa reissailemaan ja liikkumaan vapaammin kesällä kun ei ole noita naisten vaivoja kuin yhdellä ;-) Vanhan kiertokulun mukaan Amorella ja Cherillä oli aina juhannuksen aikaan vuodot .
Nyt voi alkaa jo suunnittelemaan , jos vaikka lähtisi jollekin leirille hurttien kanssa .
No, huonolla tuurilla mulle myönnetään kesäloma vasta elokuuksi . . .  ehkä en sittenkään vielä suunnittele mitään, ettei tule pettymyksiä .